Crosskids

Miért hozd el a gyereked crosskids edzésre?

Hasonlóan a felnőtt edzésekhez, itt is az alap erősítő gyakorlatokat tanulják meg a gyerekek, játékos, izgalmas formában. Napjainkban az általános testnevelés órákon erre alig jut idő. Ezeken az edzéseken a létszámnak köszönhetően jobban oda tudunk figyelni a gyermekek fejlődésére, és hozzájuk tudjuk igazítani az elvárásokat. Így senki sem érzi magát gyengébbnek, vagy kevesebbnek a többieknél.

A crosskids edzés egyik legfontosabb eleme az, hogy a gyerekek élvezzék a sportot. Ennek megfelelően rengeteg olyan játékos gyakorlatot tartunk, ahol a gyerekzsivaj betölti az edzőtermet. 

Az edzéseket úgy alakítottuk ki, hogy minden alkalommal legyen lehetősége a szülőknek a másik teremben valamilyen funkcionális edzésen részt venni, így egyszerre őrizheted meg vagy fejlesztheted a formád, amellett, hogy kellően lefárasztott gyereket kapsz vissza. 

Crosskids edzés 3-7 éves korig

Születésünktől kezdve napról napra fejlődik a mozgatószervrendszerünk, mely elengedhetetlen a fejlődéshez. Rendkívül fontos, hogy a gyermek minél több és változatosabb mozgásingerrel találkozzon. 3-7 éves kor környékén a gyermek mozgása már egyre nagyobb volumenű és biztonságosabb. A szükséges és életkori sajátosságoknak megfelelő mozgás hiányában az idegrendszer érése sem lesz optimális.

Helyszín: Doboz MK Kertváros

Bejelentkezés: Csatlakozz a csoportunkhoz ezen a linken, vagy írj üzenetet messengeren itt!

Időpontok: Hétfő és Szerda 17:00-18:00

Crosskids edzés 7-10 éves korig

Helyszín: Doboz Mozgásközpont

Bejelentkezés: Reisz Dani, Novotny Bence – hello@dobozmozgaskozpont.hu

Időpontok: Kedd és Csütörtök 17:00-18:00