Kürtösy Lonci

Hiperaktív gyerek voltam és ezt a kiállhatatlan tulajdonságomat a szüleim a sporttal tudták kordában tartani.

A sport gyógyír az ember számára több szempontból is, hamar beleszerettem a mozgásba. Az első szerelem a sportaerobik volt, melyet 6 éves koromtól versenyszerűen űztem, majd 7 év elteltével a labdasportokkal is megismerkedhettem.

Ezután a népszerű fitneszirányzatok ragadtak magukkal és idővel a funkcionális edzés lett a következő szerelem, amit a mai napig gyakorlok és egyben tanulok folyamatosan. Szerencsésnek érzem magam, hogy ezen szenvedélyekre rátalálva a mindennapjaimat körülölelve, munka lett belőle, és ezt imádom!

2017 óta tevékenykedek edzőként, emellett a PTE ETK gyógytornász hallgatója vagyok.

Célom, hogy a gyógytorna és a funkcionális edzés összeforrjon egy ponton. A mozgásminták javítása lenyűgöző számomra, hiszen ezeket korrigálva, kitartásunk és elszántságunk mellett hatalmas mérföldköveket vagyunk képesek elérni. A felnőttek mellett különböző korosztályú gyermekekkel is foglalkozom, akiknél az alapvető mozgásminták elsajátítása, illetve a mozgás örömének átadása a célom. A mozgás egy élet, egy személyiség meghatározója, mint lelki, mint fizikai vonalon. Rajtad áll mit teszel az egészségedért!

Bejelentkezés Lonci edzéseire!

Csatlakozz a csoportunkhoz ezen a linken, vagy írj üzenetet messengeren itt! Vagy keresd Loncit a +36 30 5956406 -os telefonszámon!

Nézd meg az edzéseimet és keress bátran!

TRX – funkcionális edzés, erősítés

 

TRX – Tartáskorrekció

 

Crosskids – képesség és mozgásfejlesztés gyerekeknek

Születésünktől kezdve napról napra fejlődik a mozgatószervrendszerünk, mely elengedhetetlen a fejlődéshez. Rendkívül fontos, hogy a gyermek minél több és változatosabb mozgásingerrel találkozzon. 3-7 éves kor környékén a gyermek mozgása már egyre nagyobb volumenű és biztonságosabb. A szükséges és életkori sajátosságoknak megfelelő mozgás hiányában az idegrendszer érése sem lesz optimális.